boken martin

Vill du hitta en enklare väg till bättre hälsa och mer energi?

"Din hälsokälla är Du" lär dig förstå principerna för stress & läkning. Att använda sig av de fem hälsopelarna – tänka, andas, äta & dricka, röra sig och sova på rätt sätt – ger dig verktygen för ökad hälsa och ger dig energi.

Köp boken i dag som present till dig själv och nära & kära för 210 kr och få dessutom nedan bonusar:
Allt du behöver göra är att klicka här nedan och när du köpt boken på Bokus så mailar du kvittot till bonus@thewelledgebooks.se.

  • Ett online hälsoprofil test av dig före och efter du följt bokens program (värde 1600 kr)
  • En kostnadsfri hälsokonsultation (kan göras över telefon) av dig med författaren Martin Fransson när du läst klart boken (värde 1500 kr)

Få stöd att uppnå dina hälsomål!

Köp boken på Bokus! Gå till bloggen

Vad författare och experter säger om boken:

Med sin bok visar Martin en gedigen kunskap om grundpelarna för hälsa, med en lättförståelig och lättläst text. I vårt samhälle, där vår ohälsa ökar i en katastrofal takt, orsakat av problem ofta förknippat med stress, kost och rörelsebrist, är boken det perfekta redskapet för alla med en vilja att undvika, eller tillfriskna från, sjukdom.

Boken passar för lekmannen men är också intressant för terapeuter inom medicin och hälsa. Kan varmt rekommenderas!

–Björn Branth. Överläkare, ortopedspecialist

Denna bok är en skatt, en skatt av djup kunskap och erfarenheter. En kunskapskälla utan dess like, en källa att hämta både kraft och energi ur. Jag vill varmt rekommendera denna bok till alla som vill ta sin kunskap och hälsa till nästa nivå.

–Johan Stenbäck, Verksam som hälsofrämjare på Unionen

Martin har en knivskarp förmåga att kombinera bredd och djup tillsammans med träffsäkerhet och enkelhet. Det är en obligatorisk läsning för de individer som vill utvecklas i takt med kunskapsfronten.

–Niklas Modig, Författare till Detta är Lean

I en värld där konkurrens på alla systemnivåer råder är det befriande att läsa en bok som handlar om samarbete. Och inte vilket samarbete som helst. Martin beskriver på ett oerhört stimulerande sätt det samarbete som pågår inom oss hela tiden och som är grunden för att skapa energi och balans. Det är utan tvekan min förhoppning att så många som möjligt läser boken för att mobilisera ytterligare kraft inom sig för att på så sätt bidra till en bättre värld att leva i!

–Susanne Petersson förändringskonsult och författare till bla Leda med förtroende

En fantastiskt viktig och bra bok!! TACK! Bra struktur och röd tråd.
”Boken ger en insiktsfull helhetsbild och beskrivning av vad som påverkar vårt tillstånd. Att det beror mer på vad du gör med dig själv än vad omvärlden gör med dig”

–Rolf Cassergren, Vp Operation Malibu & Kahlua

Jag tror människor mår och samarbetar bättre när de har flyt i tillvaron. Kontrollbehov hämmar naturlig kommunikation och utveckling i näringsliv och samhälle. Martins bok handlar om hur vår kropp kan flöda, bli "ung och frisk igen". Läs den och bli inspirerad till ett rikare liv!

–Per Hörberg, managementkonsult och inspiratör till goda samtal.

Martin har dokumenterat sin erfarenhet, kunskap och kompetens både med djup och bredd inom ett ämne som berör alla. Jag kan varmt rekommendera detta levande material som är så sinnrikt sammansatt till lärobok och inspirationskälla för att ge dig ytterligare möjligheter till ett hälsosammare liv.

–Susanne Wolmesjö,
Lärare
Bosöns Idrottsfolkhögskola, författare och utbildare